Kardio Kick Boxing este un antrenament cardiovascular care este un amestec de box, arte martiale, şi aerobic. Mişcările tradiţionale în kardio kickboxing includ lovituri, atat cu pumnii cat si cu picioarele şi alte miscari complexe, care se referă la artele marţiale.
În timp ce kickboxing competitiv implică contact fizic cu un adversar, Kardio Kickboxing nu implică nici un contact fizic şi a fost conceput pentru a ajuta oameni să obţină o potrivire in miscari si un corp sănătos. Această formă de exerciţiu arde aproximativ 350-450 de calorii pe ora si este efectuata pe muzică de mare intensitate.
De-a lungul anilor, kickboxing a devenit o modalitate extrem de populară pentru a cultiva un corp puternic, musculos. Cei care se dedica acestui antrenament isi pot îmbunătăţi flexibilitatea, puterea şi coordonarea miscarilor.
Persoanele care suferă de artrită sau alte boli fizice similare, nu ar trebui să încerce Kardio Kickboxing.
Pe de alta parte, cei care sunt apti, din punct de vedere fizic sunt bineveniţi la această formă de exerciţiu ca o alternativă la antrenamente tradiţionale de aerobic sau fitness.
Kardio Kickboxing este o modalitate excelentă de a elibera stresul, un mod pozitiv de a canaliza atât furia cât şi agresiunea şi pot construi încrederea şi stima de sine.

PENTRU A SE PUTEA FACE REZERVARE ESTE NEVOIE SA AVETI ABONAMENT VALABIL.

Pentru mai multe informatii sunati la 0770-765 371