Conceput in 1976 de Billy Blanks, Tae Bo este un program de antrenament cardio care combina artele martiale si boxul, cu miscari de dans. Tae Bo reprezinta, chiar si astazi, o metoda de antrenament foarte populara, in special in randul celor care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

BENEFICII:

  • ATUNCI CAND ACESTE ANTRENAMENTE SUNT DESFASURATE LA INTENSITATE MARE, NUMARUL DE CALORII PE CARE IL POTI ARDE ESTE CONSIDERABIL, AJUNGAND PANA LA 800 DE CALORII PE ORA.
  • PRIN NATURA SA, TAE BO ESTE UN ANTRENAMENT HIIT SI COMBINA ANTRENAMENTUL CARDIO CU CEL DE FORTA. ASTFEL, ESTE, POATE, UNUL DINTRE CELE MAI EFICIENTE PENTRU SLABIT.
  • TAE BO TE AJUTA SA-TI IMBUNATATESTI FORTA, DEZVOLTI MASA MUSCULARA, FLEXIBILITATEA SI COORDONAREA.
  • POTI EFECTUA ANTRENAMENTELE TAE BO INCLUSIV IN CONFORTUL PROPRIEI LOCUINTE, DACA NU DISPUI DE TIMPUL SAU RESURSELE NECESARE PENTRU A MERGE LA SALA DE FITNESS.
  • DEOARECE IMPLICA O SERIE DE LOVITURI, EXECUTATE CU MAINILE SAU PICIOARELE, EFECTUAND TAE BO VEI INVATA TEHNICI DE APARARE CARE ITI VOR FORMA ABILITATILE NECESARE DE A FACE FATA PERICOLELOR.
  • IN TIMPUL UNUI ANTRENAMENT TAE BO VEI LUCRA TOATE GRUPELE PRINCIPALE DE MUSCHI: BRATE, UMERI, PIEPT, FESIERI, MUSCHII ABDOMINALI ETC.

CUI SE ADRESEAZA METODA DE ANTRENAMENT TAE BO?

TAE BO ESTE O FORMA DE ANTRENAMENT CARE SE ADRESEAZA ORICUI ISI DORESTE SA EFECTUEZE UN ANTRENAMENT COMPLET, DIN CAP PANA-N PICIOARE. SIMILAR ORICARUI ALT PROGRAM DE ANTRENAMENT, ESTE RECOMANDAT SA CONSULTI MEDICUL SPECIALIST INAINTE DE A-L ADOPTA, DAR FIIND FAPTUL CA ESTE FOARTE SOLICITANT SI SE DESFASOARA LA INTENSITATE MARE.

IN CEEA CE PRIVESTE REZULTATELE, UNII PRACTICANTI AU DECLARAT CA AU FOST VIZIBILE INCA DUPA PRIMA SEDINTA DE TAE BO SAU CEL MAI TARZIU DUPA PRIMELE 3 SEDINTE.

PENTRU A SE PUTEA FACE REZERVARE ESTE NEVOIE SA AVETI ABONAMENT VALABIL.

Pentru mai multe informatii sunati la 0770-765 371