Zumba® este un program cardio plin de veselie si extrem de eficient pe ritmuri latino in cadrul caruia energia si muzica ritmata se combina cu miscari unice de dans imprumutate din stilurile latino, usor de urmat, peste care isi pun amprenta principii preluate din fitness, astfel incat se creeaza un antrenament eficient, dinamic, captivant, numai bun pentru arderea caloriilor, scaderea tesutului adipos si tonifierea totală a corpului.
De ce Zumba? Principalul beneficiu al antrenamentului Zumba este distractia si motivatia pe care o ofera. Pana la urma, cui nu-i place sa danseze? Pe langa acestea, Zumba lucreaza toate grupele de muschi, te ajuta sa iti tonifiezi intreg corpul si ajuta in procesul de slabire.
Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino si implica o combinatie intre elemente ce tin de dans si elemente din sfera aerobicului. Miscarile Zumba solicita si pun in miscare toate grupele de muschi, modeland si tonifiand corpul. In acelasi timp, acesta actioneaza precum exercitiile cardio, solicitandu-ti inima si imbunatatindu-ti sistemul cardiovascular. Nimeni nu contesta faptul ca, dansul este unul dintre cele mai placate moduri de a te mentine in forma. Dansul ne ajuta sa fim mai flexibili, sa ne tonifiem corpul, sa ne imbunatatim rezistenta si poate cel mai important lucru, este o activitate sociala.  Pe langa sanatatea in miscare- dans, un element important este si relationarea partcipantilor la Zumba, formandu-se o echipa reala in timpul unui antrenament de Zumba. Relationarea cu ceilalti contribuie la consolidarea unei imagini pozitive asupra propriei persoane, o activitate ce ne permite sa ne uitam in oglinda zambind, ne da o stare generala de bine, reducand tensiunea si stresul.
Zumba® poate fi practicata de absolut oricine, femei, barbati, copii, varstnici.
Vino si danseaza cu noi dansuri latino-americane precum salsa, merengue, reggaeton, cumbia, cha-cha si arde calorii zambind si, de ce nu, cantand! 🙂

PENTRU A SE PUTEA FACE REZERVARE ESTE NEVOIE SA AVETI ABONAMENT VALABIL.

Pentru mai multe informatii sunati la 0770-765 371