TRX este cel mai nou program în materie de Group Training şi Personal Training. Acestă clasă antrenează toţi muşchii corpului, fiind suspendat şi folosind greutatea proprie a corpului în diferite planuri de înclinaţie. TRX Suspension Training vă permite să lucraţi Interval Trainig, Strenght, Cardio.
Spre deosebire de programele clasice, TRX este recomandat în antrenamentele de recuperare pentru cei care au probleme cu încheieturile sau cu spatele.
În cadrul antrenamentelor de TRX controlul vă aparţine în totalitate. Puteţi efectua sute de exerciţii în condiţii de siguranţă pentru creşterea puterii, flexibilităţii, echilibrului şi a mobilităţii fără a avea riscuri de accidentări şi la intensitatea aleasă de către dumneavoastră.
Acest tip de antrenament este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistenţă şi de dificultate. Este un atrenament perfect atât pentru reabilitare cât şi pentru un program de fitness intensiv.
Spre deosebire de antrenamentele standard care permit solicitarea unei singure grupe musculare, ceea ce poate duce şi la riscul apariţiei de accidentări sau dezechilibre musculare, TRX Suspension Training permite utilizarea unei plaje mai largi de mişcări şi de grupe musculare simultan

PENTRU A SE PUTEA FACE REZERVARE ESTE NEVOIE SA AVETI ABONAMENT VALABIL.

Pentru mai multe informatii sunati la 0770-765 371